На Дніпропетровщині трійця злочинців збувала наркотики на території двох областей

На Дніпропетровщині трійця злочинців збувала наркотики на території двох областей
25092 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двоє чоловіків і жінка робили закладки, не гребуючи навіть подвір`ями навчальних закладів. У злочинців вилучили заборонені речовини на суму понад 100 тисяч гривень. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

На Дніпропетровщині поліцейські затримали злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотичних речовин. Мешканці Царичанського району, віком від 56 до 61 року, збували наркотики шляхом закладок, розвозячи їх не тільки по території Дніпропетровської, а й Полтавської області. «Посилки» із забороненими речовинами залишали навіть на територіях навчальних закладів.

Під час обшуків за місцем мешкання наркозбувачів поліція вилучила майже 30 сліп-пакетиків з «канабісом», понад 10 кущів нарковмісних рослин, 1 кг наркотичного засобу «канабіс» та електронні ваги. Загальна вартість вилученого становить понад 100 тисяч гривень.

«Наразі наркозбувачам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 307 та 311 Кримінального кодексу України, — повідомляють у поліції. — Вирішується питання про врученням їм повідомлення про підозру за цими статтями, а також обрання запобіжного заходу».

Санкція статей передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Теги: наркотики,розповсюджувачі, Дніпропетровщина,закладки

© 2020 monitoring-press

Мої відео