На Івано-Франківщині купили найдорожчий кисень

На Івано-Франківщині купили найдорожчий кисень
74982 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лікарня у Надвірній закупила найдорожчий з часів початку пандемії кисень. Підприємство, що виграло тендер, до карантину не займалося його постачанням
Надвірнянська центральна районна лікарня оголосила, що уклала угоду щодо закупівлі кисню в балонах для медичних цілей із ТОВ «Іводент». Сума угоди, за даними Prozorro, склала понад 122 тисячі гривень.
Відповідно до угоди, заклад зобов’язався придбати 300 балонів із киснем, кожен обсягом у 40 літрів. За один балон заплатили 407 гривень. Варто зазначити, що такою високою вартість кисню на Івано-Франківщині ще не була, принаймні, серед договорів, підписаних за особливою процедурою, що стосується закупівель, пов’язаних із коронавірусом.
З іншого боку, з часів запровадження карантину вартість кисню для лікарень на Івано-Франківщині зросла. Ще у квітні вона піднялася до 360 гривень (на 100 гривень дорожче, ніж торік), проте вже у червні коштувала приблизно 325 гривень за балон. Такий же показник фіксувався і в липні.
З часів запровадження обмежувальних заходів на Івано-Франківщині ТОВ «Іводент» регулярно стало укладати угоди із лікарнями через спеціальну процедуру закупівель. До запровадження карантину та такої процедури підприємство не постачало медичний кисень.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Тендер , Держзакупівлі, Коронавірус
Автор: News Ukraine

© 2020 monitoring-press

Мої відео