Арутюнян Еміль Карленович : кожна дитина заслуговує на повноцінний і гармонійний розвиток, і меценати допомагають у цьому своїм підопічним

Арутюнян Еміль Карленович : кожна дитина заслуговує на повноцінний і гармонійний розвиток, і меценати допомагають у цьому своїм підопічним
18002 ПЕРЕГЛЯДІВ

Традиційно кожного літа, у Центрі гармонійного розвитку дитини і нейрореабілітації «Dnipro Sensory World» проходять заходи розважального та розвивального характеру. Починаючи з Дня захисту дітей і протягом усіх літніх канікул меценати, волонтери та співробітники Центру влаштовують цікаві і корисні для дітей свята, на які запрошують їхніх рідних, даруючи всім відмінний настрій та цінні подарунки. У багатьох випадках чималу частину роботи для влаштування гарного свята виконують меценати, зокрема Еміль Арутюнян та Олександр Петровський, а також їхні помічники та партнери.

Арутюнян Еміль Карленович : Свято в Інклюзивному Центрі гармонійного розвитку дитини і нейрореабілітації «Dnipro Sensory World» - усе заради розвитку дітей


В обласному центрі діє унікальний заклад - Інклюзивний Центр гармонійного розвитку дитини і нейрореабілітації «Dnipro Sensory World». Висококласні спеціалісти цього центру займаються потрібними речами: адаптують дітей, що мають особливі потреби у здобутті освіти, до повноцінного життя та подальшого розвитку.
Важлива складова роботи Центру – індивідуальний підхід до кожного маленького підопічного залежно від його стану здоров’я та особливостей ментального та психічного розвитку. Саме у цьому закладі займаються дуже складною нейрореабілітацією дітей, крім того, будь-який процес здійснюється поетапно і з урахуванням різноманітних особливостей кожної дитини. Використовуючи новітні технології, сучасні матеріали та програми, фахівці Центру покращують стан дітей, що мають розумову відсталість, аутизм, затримку психомоторного розвитку та різноманітні розлади мовлення.
Знаючи про те, наскільки важливою є діяльність центру «Dnipro Sensory World», найвідоміші дніпровські меценати надають посильну допомогу закладу у його непростій роботі. Одна з нещодавніх ініціатив представників Міжнародного Благодійного Фонду «Солідарність» на чолі з його президентом Олександром Петровським та з чималою допомогою підприємця та мецената Еміля Арутюняна – цікаве свято для підопічних центру, їх батьків та співробітників закладу.
Для святкування була розроблена спеціальна програма, цікава для всіх учасників заходу. Найменші підопічні святкування отримали у подарунок іграшки, старші – розвивальні ігри. Окремі презенти були підготовлені для фахівців Центру. А меценатам та організаторам від імені представників Центру та батьків дітей висловили щиру подяку.

Арутюнян Еміль Карленович : допомога дітям – головне завдання сучасних благодійників


Діти з особливими освітніми потребами – це лише частина підопічних Арутюняна Еміля Карленовича та фонду «Солідарність» протягом останніх років.

Меценати опікуються дітьми з інтернату для дітей з інвалідністю у Дніпрі, Придніпровським Будинком маляти та іншими спеціалізованими закладами. Регулярно благодійники відвідують місцевий соціальний центр.
У кожному з випадків допомога не обмежується лише матеріальним забезпеченням та купівлею вартісних подарунків. Еміль Арутюнян, так само як і Олександр Петровський та інші їхні однодумці, у першу чергу дають дітям найголовніше – повноцінне спілкування та можливість гармонійно та у відповідності з віком розвиватися. У випадку з інтернатом для дітей з особливостями розвитку це цікаве живе спілкування, пізнавальні заняття та корисні майстер-класи. Завдяки благодійникам діти отримують нові знання та навички у різних сферах життя, дізнаються більше про власні права та обов’язки, отримують мотивацію захищати довкілля та тварин. Згодом такий досвід допоможе їм стати повноцінними членами суспільства.

Теги: Арутюнян Еміль Карленович,Еміль Карленович Арутюнян

© 2020 monitoring-press

Мої відео