Підірвав через ревнощі: у Дніпрі чоловік кинув гранату в бік суперника

Підірвав через ревнощі: у Дніпрі чоловік кинув гранату в бік суперника
21107 ПЕРЕГЛЯДІВ

Внаслідок вибуху постраждали двоє чоловіків, одного з них ушпиталено до лікарні. Зловмисника затримано, свій вчинок він пояснив ревнощами щодо чоловіка, який нині проживає з його колишньою дружиною, повідомляє пресслужба Патрульної поліції Дніпропетровської області.

У Дніпрі поліція затримала чоловіка, причетного до вибуху гранати в Амур-Нижньодніпровському районі міста ввечері 6 вересня. Інспектори роти ТОР, які прибули за викликом, виявили на вулиці Бажова двох потерпілих чоловіків, які під час вибуху проходили повз. Одного з потерпілих шпиталізували до лікарні з осколковими пораненнями, інший від шпиталізації відмовився. Внаслідок вибуху були пошкоджені й автомобілі, припарковані поруч.

Очевидці повідомили патрульним, що до вибуху може бути причетним підозрілий чоловік, і надали його прикмети.
«Обстеживши прилеглу територію охоронці порядку виявили схожого за прикметами громадянина та затримали його, — повідомляють у патрульній поліції. — Він пояснив свій вчинок ревнощами щодо чоловіка, який нині проживає з його колишньою дружиною».

Наразі ревнивця затримано, відкрито кримінальне провадження за замах на умисне вбивство. На місці події вибухотехніки вилучили магнітний збір, важіль та запобіжне кільце до гранати «Ф-1».

">

 

Теги: граната,вибух, Дніпро,ревнощі

© 2020 monitoring-press

Мої відео