Бійці КОРД провели на полігоні спецкурс для курсантів-першокурсників

27208 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Маріуполі спецпризначенці Корпусу оперативно-раптової дії стали тренерами для майбутніх поліцейських, які в цьому році розпочали навчання в Донецькому юридичному інституті МВС України. Майстер-клас від кордівців включав силові випробування, заняття з тактики та стрільби з автомату.
У цьому році завершення табірних зборів для першокурсників ДЮІ, що навчаються в Маріуполі, відбулося у новому форматі. Наставниками курсантів на останньому етапі тренувань стали поліцейські спецпідрозділу КОРД. Досвідом із молоддю поділився командир загону з позивним Майор.
Участь у польових випробуваннях взяли 126 хлопців і дівчат. Спочатку – перевірка фізичної підготовки: пробіжка з гирями, віджимання, вправа бьорпі.
Далі першокурсники дізналися все про зброю, яку використовує поліція, та правила її застосування. Лекція завершилася практичними стрільбами з автомату. А КОРД продемонстрував навички ведення вогню з гранатометів.
Особливу увагу спецпризначенці приділили тренуванню з тактики. Поліцейські навчали своїх майбутніх колег працювати в групах, прикривати спину напарника, координувати дії під час спецоперацій.
Під час навчань курсанти отримали від професіоналів не тільки корисний практичний досвід, а й мотивацію опанувати улюблену професію.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

© 2020 monitoring-press

Мої відео