У Нікополі бізнесмен привласнив понад 1,3 млн грн, призначених на будівництво амбулаторій

У Нікополі бізнесмен привласнив понад 1,3 млн грн, призначених на будівництво амбулаторій
43371 ПЕРЕГЛЯДІВ

Директора фірми-субпідрядника посадили під нічний домашній арешт. Але прокуратура домоглася тримання під вартою із заставою практично на вкрадену суму — 1,2 млн грн. Про це йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури Дніпропетровської області.

Як встановило слідство, ще у 2018 році між двома підприємствами було укладено договори субпідряду на будівництво чотирьох амбулаторій на території Томаківського та Нікопольського районів. Та директор підприємства-субпідрядника привласнив понад 1,3 млн грн з авансових платежів іншого підприємства, хоча розумів, що будівництво зовсім не завершено.

«Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту, — повідомляють у прокуратурі. — Прокуратура не погодилась з таким рішенням суду та домоглась обрання для посадовця запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі понад 1,2 млн грн».

За привласнення чужого майна директору ТОВ загрожує від семи до дванадцяти років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Теги: розкрадання,амбулаторії,прокуратура,будівництво,авансові платежі,тримання під вартою

© 2020 monitoring-press

Мої відео