array(0) { } На Дніпропетровщині визначили найсильніших рятувальників області — Медіа Моніторинг Україна Медиа Мониторинг Украина Моніторинг ЗМІ Мониторинг СМИ Преса Пресса Телебачення України Телевидение Украины Надзвичайна ситуація Корупція Корупция Вибори Верховна Рада України Президент України Народний депутат

На Дніпропетровщині визначили найсильніших рятувальників області

На Дніпропетровщині визначили найсильніших рятувальників області
67499 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учасники змагалися у спритності, силі та витривалості. За звання найкращих боролися команди підрозділів Дніпровської, Криворізької, Кам'янської, Західно-Донбаської та Нікопольської оперативної зони. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

У Дніпрі пройшли змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник Дніпро-2020», які включали три види вправ: індивідуальний забіг, тандем та командна естафета. Учасникам довелося підніматися на нову навчально-тренувальну вежу, яку нещодавно звели на території 3-ї рятувальної частини. При цьому сама вежа висотою з чотириповерховий будинок, а в руках у рятувальників була спеціальна 19-кілограмова катка. До того ж, треба було «допомагати» 70-кілограмовому манекену. Тож, як кажуть учасники змагань, рятувальнику без спорту — нікуди.

«Часто в роботі трапляються виклики, які потребують неабиякої фізичної підготовки. Тож я постійно тренуюся. Сьогодні виборов перемогу на обласних змаганнях. Суперник попався гідний, він також займається пожежно-прикладним спортом. Так сталося, що я показав рекордний результат. Подолав дистанцію за 1.38 хв», — розповів переможець в індивідуальних заліках, рятувальник 12-ї державної пожежної частини Кривого Рогу Пилип Поддуєв.

Згідно з результатами змагань, в особистому заліку серед чоловіків перше місце посів саме Пилип Поддуєв — представник Криворізької оперативної зони. Серед жінок — Надія Чикида, представниця Дніпровської оперативної зони.

У загальнокомандному заліку кращою стала збірна команда 2-ої державної пожежно-рятувальної частини. На другому місці — збірна команда Криворізької оперативної зони. Третє місце у збірної команди Дніпровської оперативної зони.

Теги: змагання,рятувальники,найсильніші, Дніпропетровщина,командна естафета

© 2020 monitoring-press

Мої відео