У Дніпрі затримали посередника в замовному вбивстві херсонського бізнесмена

У Дніпрі затримали посередника в замовному вбивстві херсонського бізнесмена
59860 ПЕРЕГЛЯДІВ

Повідомлення про підозру в організації та готуванні злочину йому було повідомлено заочно в 2018 році. Весь цей час він переховувався від правоохоронних органів. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Херсонській області.

У Дніпрі під час спецоперації за участю бійців спецпідрозділу управління КОРД був затриманий чоловік, який виконував роль посередника між замовником та виконавцями вбивства відомого херсонського бізнесмена Ігоря Пащенко. Його разом з охоронцем розстріляли з вогнепальної зброї 24 квітня 2018 року в Херсоні біля власного будинку. Підприємець від отриманих поранень загинув.

Тоді поліцейські встановили деяких осіб, підозрюваних у причетності до замовного вбивства. Серед них був чоловік, якому заочно було повідомлено про підозру у організації та готуванні злочину. Саме його 11 листопада правоохоронці розшукали та затримали у Дніпрі. За даними слідства, підозрюваний виконував роль посередника між замовником та виконавцями замовного вбивства.

«Затриманий буде доставлений до Херсонського міського суду для обрання йому запобіжного заходу. За погодженням з обласною прокуратурою слідчі клопотатимуть перед слідчим суддею про поміщення підозрюваного в умови СІЗО на 60 днів без права внесення застави», — повідомляють у поліції.

Теги: замовне вбивство,посередник,затримання, Дніпро,Херсон,Ігор Пащенко

© 2020 monitoring-press

Мої відео