Завершено досудове розслідування за фактом резонансного ДТП на Чернігівщині

Завершено досудове розслідування за фактом резонансного ДТП на Чернігівщині
199448 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва військової прокуратури Чернігівського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням військовослужбовця Прилуцького об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

   Встановлено, що 14.08.2020 вказаний старший сержант ЗСУ, керував автомобілем Ford Focus, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знехтувавши безпекою дорожнього руху, не надав перевагу в русі пішоходам, які здійснювали перехід проїзної частини по нерегульованому пішохідному переході в м. Прилуки, внаслідок чого скоїв наїзд на двох дівчат 1999 та 2000 року народження. Після чого самовільно покинув місце пригоди та залишив потерпілих в небезпеці.

   Одна з потерпілих зазнала численних тілесних ушкоджень та перебувала в небезпечному для життя стані.

   Обвинувальний акт щодо сержанта-контрактника за ст.ст. 135 ч. 1, 286 ч. 1 КК України скеровано до Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Військова прокуратура Чернігівського гарнізону,Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,скеровано до суду,обвинувальний акт,наїзд,алкогольне сп'яніння,старший сержант ЗСУ,завершено досудове розслідування

© 2020 monitoring-press

Мої відео