Перемога у номінації "Проект року 2020"

Перемога у номінації "Проект року 2020"
59229 ПЕРЕГЛЯДІВ

Піксельна стіна у Дніпрі отримала гран-прі на міжнародному конкурсі унікальних об'єктів.
Інсталяція створена із 1200 трикутних призм, сторони яких червоного, рожевого та блакитного кольорів. Їх можна крутити у різні сторони, тим самим створюючи будь-які слова та фігури. На одній із граней нанесена карта міста, яку намалював художник Вадим Ганненко. На цій карті, навіть, можна роздивитися дрібні деталі та пам'ятки міста
Конкурс проходить в Україні вже 5 раз. Його організовує компанія "Будівельна зірка". Вона являється офіційним представником австрійського заводу "FunderMax" в Україні. Є декілька категорій конкурсу:
- Переможець онлайн голосування;
- Переможець в номінації "Австрійський вибір";
- Переможець, якого обирає висококваліфіковане журі: Grand Prix Interior та Grand Prix Exterior.
Проект стіни, майже, єдиноголосно було обрано найкращим. За цей об'єктів віддали 1429 голосів.
У конкурсі брали участь 15 архітектурних споруд зі всієї України. В тому числі можна побачити ще 2 конкурсантів з Дніпра: оновлений торгівельний центр "Апполо", який отримав 30 голосів, та фудкорт торгівельно-розважального комплексу "Мост-Сіті" з 10 голосами.
Максим Гольдин та його команда працювала над цією стіною. Кропітлива робота, талант, навички допомогли переможцям реалізувати інженерну та художню частину стіни. Також, не обійшлося й без сторонньої допомоги команди ПДК "Бастіон", яка реалізувала металеву частину конструкції.
Вітаємо з перемогою та пишаємося нашими майстрами своєї справи.

Теги: проект , Дніпро,конкурс

© 2020 monitoring-press

Мої відео