Виставка про жертв нацизму у Дніпрі

Виставка про жертв нацизму у Дніпрі
68832 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі музей «Пам'ять єврейського народу і Голокост в Україні» відкриє нову виставку, тематика якої присвячена жертвам нацизму.
Під час виставки можна буде почути 29 правдивих історії від ветеранів, серед яких будуть військовополонені, остарбайтери, євреї, в’язні концтаборів.


Замісник директора музею по науковій роботі Єгор Врадій зазначає, що усі, хто відвідає виставку зможуть почути історії тих, хто народився у 1920-1930 роки, чиї, здавалась би, безтурботні дитинство та юність, пройшли в жахіттях та тортурах.


Відкриття виставки «Була висока трава» буде проходити 10 грудня о 15:00, але усі охочі зможуть відвідати її до 1 лютого 2021 року. А ще організатори подбали про тих, кому не вдасться відвідати виставку. Вони зможуть подивитися пряму трансляцію відкриття на Facebook – сторінці музею.


Виставка відбудеться завдяки сприянню Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума», музею «Пам’ять єврейського народу і Голокост в Україні», спільним проєктом «Ткуми» і Яд ва-Шем «Вивчення історії Голокоста в Україні для формування атмосфери толерантності» при підтримці EVZ Foundation.

© 2020 monitoring-press

Мої відео