У Дніпрі пройшов благодійний кіновечір

У Дніпрі пройшов благодійний кіновечір
136480 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі відбувся благодійний вечір на знак підтримки Київського державного хореографічного училища. Зібрані кошти підуть на допомогу головній балетній школі України.


На сьогоднішній день Київському державному хореографічному училищі не вистачає фінансування. Будівлю вже давно не можуть відремонтувати через брак коштів. У зв’язку з цим, в Дніпрі влаштували благодійний вечір, де містяни могли насолодитись фільмом «Танцівниця» про важке життя балерини. Також на вечорі був представлений кліп «Історія Дніпропетровщини в танцях». Благодійний вечір проходив в приміщенні кінотеатру «Правда-Кіно».


На благодійний вечір прийшло багато людей. Всі вони хотіли долучитися до прекрасного і допомогти Київському державному хореографічному училищу. Організаторкою заходу стала прима-балерина Національної опери Катерина Кухар.


«Ми вважаємо, що зараз кожен повинен відгукнутися і не стояти осторонь. Допомагати чим може. Ми кінотеатр, ми можемо зібрати людей і показати чудовий фільм. Так ми вирішили підтримати нашу головну балетну школу», - розповідає директор «КіноТеми» і одна із організаторів вечора Лариса Сікун.


Дніпряни розуміють, наскільки важливою є проблема недофінансування балету і його слабка підтримка в Україні. Для балету і танців потрібні чималі кошти, тому що для нього необхідні музика, зали, костюми, опалення, взуття. Щоб спектакль чи виступ виглядав неймовірно – без коштів не обійтися.

Всі кошти, зібрані на благодійному вечорі, відправлять Київському хореографічному училищі.



© 2020 monitoring-press

Мої відео