Фотозона у стилі XIX століття у музеї Новомосковська

Фотозона у стилі XIX століття у музеї Новомосковська
163010 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Новомосковський музей історії та краєзнавства імені П. Калнишевського оголосив про початок роботи новорічної фотозони. Її створили спеціально у стилі XIX століття, аби ви змогли зробити красиві новорічні фото та похизуватися перед рідними та друзями.

В листопаді 2020 року було завершено реставрацію залу № 3, в якому зараз і відбувається виставка. Майже рік ремонтних робіт та творчого й культурознавчого пошуків минув. Проте на думку працівників музею результати вийшли набагато кращими, ніж вони того могли очікувати.

Створена з нуля композиція повністю відбиває тогочасне бачення світу. Вона передає не лише стан, настрій та епоху, вона містить у собі історію сотен життів людей, які прагнули змінити себе та світ на краще.

Ще рік тому тут знаходився склад старих речей, які просто ніде було зберігати. А в 70-ті роки тут містилась виставка, яка відображала події періоду «громадянської війни, колективізації, індустріалізації і т. д. Але все йде, все минає, експонати втратили свою початкову форму, а частину з них, яка мала пристойний вигляд перемістили до сусідньої зали. В якій тепер розміщено історію тих часів.

Зріз історії, яку помістили у щойно відкритий зал, передає події складного та насиченого історичного періоду. Він бере свій початок у витоків повітового міста Новомосковськ і завершується 30-ими роками XX століття.

В ній також створена фотозона, що відбиває будинок кінця ХІХ - початку ХХ століття, в який додали новорічно-різдвяних мотивів. Тож якщо вам цікаво подивитись саму експозицію, чи просто зробити красиві фото, то працівники музею з радістю чекають на вас за адресою: вул. Українська,4. З вівторка по неділю (понеділок вихідний) з 8:00 до 17:00. Тож беріть рідних чи друзів та поринайте в атмосферу минулого разом із працівниками музею.

© 2020 monitoring-press

Мої відео