За що намагаються покарати головного лікаря реабілітаційного центру в Дніпрі

За що намагаються покарати головного лікаря реабілітаційного центру в Дніпрі
86723 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні о 10.30 в Індустріальному суді Дніпра пройшов розгляд справи головного лікаря Дніпропетровської обласної реабілітаційної лікарні Інеси Шевченко. Її звинувачують у замовленні побиття масажиста, який завдав їй цього року багато клопотів. Проте жінка повністю заперечує свою провину. Вона переконана, що хтось намагається повісити на неї свою провину.

Інесу Шевченко всі пам’ятають ще з подій, які були пов’язані із реформою медицини. Вона вирішила голодувати через те, що всім лікарям перестали платити доплату. Друга частина реформи вирівняла як починаючих лікарів, так і тих, хто працює вже багато років. Окрім того, лікарі кожного дня ризикують власним здоров’ям, тож, на її думку, це має якось нагороджуватись. Весною вона на всю Україну розповіла про свої наміри морити себе голодом.

Наразі її звинувачують у розбої і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.Раніше в її лікарні працював масажист. Поки в серпні жінка не почала отримувати масу скарг від відвідувачів. Вони писали про явні відверті сексуальні наміри лікаря. Через це Інна вирішила звільнити його. Проте зробити цього не змогла. Масажист зник.

Нещодавно її звинуватили у замовленні на побиття співробітника. Сьогодні відбувся суд, на якому розглядалась ця справа. Жодних прямих доказів щодо причетності жінки не представлено, адже вона не причетна до цього. У поліції є лише непрямі докази та “мотив”. Проте навіщо жінці бити масажиста, якого можна просто звільнити, ніхто не каже. Інна звертається до всіх небайдужих, аби її підтримали. Вона боїться, що живою з СІЗО їй точно не вийти. Навіщо справжнім винуватцям залишити такого свідка живим? Якщо переглянути докази, то можна й повірити у причетність лікарки, хоча і не на пряму. Тож до цього готувались дуже серйозно.


© 2020 monitoring-press

Мої відео