Ми не маємо підстав до проведення дострокових виборів на думку Разумкова

Ми не маємо підстав до проведення дострокових виборів на думку Разумкова
101170 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно Давид Арахамія відкрито запропонував Президенту України розігнати Верховну Раду, аби встановити порядок та припинити відкладення розгляду певного роду законів. Проте Зеленський не дав жодної відповіді на його промову.

Сьогодні Разумков дав інтерв’ю, в якому розкрив це питання, аби воно не залишилось у повітрі. За його словами, ми не маємо жодних підстав для проведення дострокових виборів. Рада працює, як годинник. Парламент дев’ятого скликання вже встиг розглянути величезну кількість законів, окрім того, депутати беруть участь у багатьох засіданнях поза межами парламенту.

На думку Разумкова, будь-яке скликання, звісно ж має бути готовим до того, що їх достроково переоберуть. І у разі потреби парламент готовий просто зараз його провести, проте лише у тому випадку, якщо в цьому буде необхідність. У разі передумов, які передбачено Законодавством України сам Разумков буде діяти згідно з законом.

А наразі дев’яте скликання готується до останніх днів роботи та планує законопроєкти, які необхідно буде розглянути одразу ж після новорічних свят. А в лютому на них взагалі чекатиме місяць плідної роботи, для покращення всієї системи правління.

© 2020 monitoring-press

Мої відео