Річний рекорд з перевалювання вантажу. Порт Південний пишається собою!

Річний рекорд з перевалювання вантажу. Порт Південний пишається собою!
128262 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно працівники Південного порту вирішили підбити підсумки минулого року. Виявилось, що за 12 місяців 2020 року вони змогли обробити 18,8 мільйонів тонн вантажу. Порівнявши ці дані з тогорічними, вони виявили, що у 2019 році показник був на 24% менше, ніж зараз. Тож Південному порту є чим пишатись і куди покращувати свої результати!

Вони працювали з рудою, чавуном, вугіллям, продуктами їхнього перероблення та обладнанням. Як виявилось, цього року опрацювання експертної руди склало 13,7 мільйонів тонн, а це на 4,8 тонн більше ніж минулого року.

Крім того, у 2020 році вдалося вперше опрацювати компоненти вітрогенераторів. На початку року збирались опрацювати 10 таких суден, проте вийшло лише 6. Так, нам є, куди рости, проте цей показник значно перевершив ті, які ми мали за останні кілька років. А у 2021 ми виконаємо план повністю.

На 36% зріс і рівень опрацювання суден типу Capesize. Цього року наш показник склав 154 судна цього виду та 330 загалом.

За словами Сергія Ковшара, керівника “Морського торговельного Південного порту”. У 2021 році вони планують показати ще кращі результати. Буде проведено ряд проєктів з модернізації системи. Також вони хочуть додати новий тип вантажоперевезень. До тих послуг, які наразі можуть надавати в Південному порті, у 2021 році хочуть додати вагоноопрокидування.

Також вони планують велику увагу приділити ремонту всього обладнання, яке наразі працює у Південному порті. Але наразі вони пишаються тими результатами, які вже мають. Так, 18,8 мільйонів тонн це справжнє досягнення. Адже тепер ми налагоджуємо зв’язок з новими партнерами з імпорту та експорту. Тож будь-яке покращення результатів для нас буде доречним, особливо, якщо наступного року вони будуть набагато вищими.

© 2020 monitoring-press

Мої відео