Зникла дівчинка 14 років. Батьки просять про допомогу!

Зникла дівчинка 14 років. Батьки просять про допомогу!
84351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні батьки звернулись до всіх правоохоронних органів та газет, аби ті допомогли розповсюдити інформацію. У Дніпрі зникла дівчинка 14 років, на ім’я Уляна Івакіна. Вона зникла з селища Обухівка вчора. Дівчинка була слухняною, проте дуже активною та живою. З батьками не сварилась та завжди приходила додому вчасно. Тож коли вони не змогли додзвонитись до дитини, впали у розпач.

Вчора учениця 9 класу о 17.05 вийшла з дому та зникла. Ульяна була одягнена в зелений лаковий пуховик, фіолетові чоботи, сірий товстий светр і чорні штани. Її зріст – 158 сантиметрів. При собі могла мати 300-500 гривень. Її телефон відключився 15 січня о 19.44. Так розповідають батьки дитини. Проте жодних натяків на таку поведінку не було. Дівчинка поводилася як зазвичай. Гарно поїла, попрощалась з батьками й пішла. Вони сподівались, що вона могла затриматись в подружок чи родичів. Проте після того, як кожен з рідних відповів, що вона все ж таки не з’являлась, батьки почали нервуватись. Вони звернулись до поліції.

Якщо ви маєте хоча б якусь інформацію стосовно перебування дитини повідомте поліцію за номерами "102" (поліція), або 732 07 00, (098) 172 11 84 (Пошук зниклих дітей Дніпро). Батьки будуть вдячні за будь-яку інформацію стосовно того, що сталось з дівчинкою. Адже вони сподіваються, що це просто випадковість, і дуже скоро вони зможуть побачити Уляну вдома. Найдорожче, що є в житті батьків – їхні діти. Тож будьте милосердними та допоможіть відшукати дитину. Адже за статистикою, якщо не попросили викуп та не зв’язались протягом 24 годин, то шанси знайти дитину живою дуже низькі. Батьки переймаються, що дитина могла послизнутись та втратити свідомість, впавши на лід. Тож, можливо вона перебуває в лікарні чи під заметами, не будьте байдужими й не проходьте повз.

© 2020 monitoring-press

Мої відео