Що трапилось з Олександром Дубінським і чому проти нього відкрили кримінальне провадження?

Що трапилось з Олександром Дубінським і чому проти нього відкрили кримінальне провадження?
146201 ПЕРЕГЛЯДІВ

ЦПК повідомили, що депутат був причетний до ухилення від податків та відмивання доходів. Після отримання таких даних, розпочали перевірку стосовно всієї діяльності чоловіка. Впродовж перевірки виявили цілий ряд порушень, за різними статтями. Сьогодні повідомили, що проти народного депутата від партії “Слуга народу” Офіс Генерального прокурора розпочав кримінальне провадження. Про це повідомляє громадська організація “Центр протидії корупції.

Наразі справу розпочато одразу за двома статтями. По-перше, це відхилення від сплати податків, а по-друге, про відмивання доходів. Про це наразі повідомили громадські організації, які й розповіли про те, що нардеп отримує доходи злочинним шляхом. Проте сам Офіс Генерального Прокурора поки не давав жодних коментарів стосовно цієї справи. Тож чи дійсно проти депутата вже відкрили кримінальне провадження, наразі невідомо.

Зараз це питання наче зависло у повітрі, проте ми будемо спостерігати за тим, чи дійсно Дубінського звинуватять у скоєних злочинах. Чи це виявиться просто черговою спробою саботажу. А наразі все ще триває справа стосовно Головного судді Конституційного суду України, якого звинуватили в підкупі свідка. Проте спочатку він ігнорував Офіс президента, а тепер ігнорує й сам суд. Ця історія також висить у повітрі.

© 2020 monitoring-press

Мої відео