Перший іменний пістолет, виданий особисто новим президентом України, Володимиром Зеленським

Перший іменний пістолет, виданий особисто новим президентом України, Володимиром Зеленським
122056 ПЕРЕГЛЯДІВ

На початку свого правління Володимир Зеленський казав, що ми самі маємо підтримувати та відзначати тих, хто докладає максимальну кількість зусиль для того, аби зробити нашу країну кращою. Тому сьогодні стало відомо, що іменем президента України було видано перший нагородний пістолет. Такої почесної нагороди удостоїли генерал-лейтенанта Сергія Корнійчука. Його так само нещодавно нагородили ще й медаллю «За працю і звитягу».

Чим вирізняється ця відзнака? Для нагородження цим титулом було обрано пістолет Форт-12. Його корпус виготовляють з легованих конструкційних сталей, а рукоятку – з благородних порід дерева. На ньому зазначають час і місце створення виробу. Його основні характеристики. Ну і звісно ж, прізвище, ім’я та по батькові того, кого нагороджують. Саму рукоятку роблять не просто дерев’яною, а й красиво прикрашеною орнаментом ручної роботи. Основні частини спускового механізму посріблені. А що ж стосується маленьких деталей, то вони виготовлені з жовтого металу.

Раніше ще ніхто не отримував таку нагороду від Володимира Зеленського. Тож Сергію Корнійчуку пощастило стати першопрохідцем у цій справі. Ми всі пишаємось тим, що він зробив для України. А разом із тим нагадуємо про ще одну започатковану нашим президентом традицію – нагороджувати працівників культури та мистецтва.

© 2020 monitoring-press

Мої відео