Заради 70 гривень ладен був вбити людину

Заради 70 гривень ладен був вбити людину
104767 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ми живемо в часи, коли гроші нам повністю змінюють життя. Ми весь час у своїх телефонах, чи планшетах, зайняті чимось важливим. Ми навіть не помічаємо, як починаємо перетворюватись на монстрів, які не знають, що таке милосердя. У намаганнях отримати все й одразу, ми забуваємо про те, що таке людяність. І це могли б бути просто красиві слова, якщо б сьогодні у Дніпрі поліція не затримала злочинця, який понівечив стареньку та завдав їй кілька ножових поранень заради 70 гривень.

Поліція повідомляє, що місцевий чоловік викликав поліцію за адресою Янгеля. Він повідомив, що там щось відбувається та чутно крики. Приїхавши на місце скоєння злочину, поліцейські побачили жахливу картину. На полу була літня жінка, яка стікала кров’ю. Її доправили до лікарні. Наразі їй надають необхідну медичну допомогу. Жінка повністю описала слідчим портрет нападника. Під час патрулювання міста правоохоронці затримали чоловіка з дуже схожими характеристиками.

Як потім виявилось, він хотів пограбувати квартиру багатіїв, проте потрапити до неї так і не зміг. Тож у пориві емоцій він сильно побив консьєржку чайником, який був поряд, потім завдав їй кілька ударів ножем, забрав 70 гривень та втік. Всі обставини подій намагаються встановити ще й досі, проте чоловіка буде суворо покарано. На нього чекатиме суд та вирок із позбавленням волі. Кримінальне провадження наразі відкрито за статтею нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Звісно, що нові часи потребують нових правил, проте нам просто необхідно нагадувати собі, хто ми є кожного дня. Інакше від людяності в нас скоро залишиться лише слово. А ми почнемо себе поводити як справжнісінькі звірі. Жодні 70 гривень, чи 70 тисяч не варті того, аби завдавати шкоди іншій людині. Адже ті пошкодження залишаться не лише на тілі, а й у душі. Так, шкода, що іноді нам доводиться обирати, між тим, що правильно і тим, що необхідно, проте навіть у такому випадку варто залишатися людьми.

© 2020 monitoring-press

Мої відео