Чи виконають обіцянку Володимира Зеленського у Верховній раді? Народовладдю бути?

Чи виконають обіцянку Володимира Зеленського у Верховній раді? Народовладдю бути?
77771 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще на початку своєї кар’єри наш президент обіцяв, що докладе максимум зусиль для того, аби в нашій країні прийняли закон “Про народовладдя”. За його словами на українців в такому випадку чекатимуть референдуми, під час яких люди й вирішуватимуть всі найбільш знакові питання. Така постанова має призвести до ще більшого розвитку демократії. У партії “Слуга народу” зазначають, що цей закон призведе до покращення рівня життя населення. Бо люди отримають можливість самостійно вирішувати свою долю. А от експерти поставили під сумнів такі засоби правління. В ідеалі, ця ідея є пречудовою, проте що саме принесе цей закон: користь, чи шкоду покажуть процедури, які в ньому прописані. Тому експерти сподіваються, що депутати зможуть чітко визначити відповіді на всі питання.

Вже більше ніж пів року цей проєкт розглядають, перерозглядають, змінюють, коригують під сучасні умови. На засіданні, щодо прийняття законопроєкту, депутати запропонували понад 2 тисячі правок. Звісно, це стало вагомою причиною для доопрацювання закону. Влада, коментуючи стан проєкту на сьогодні, сказала, що вони намагаються провести бесіди із тими, хто просить внести правки. Вони намагаються переконати їх у недоцільності таких рішень. Тож чи погодяться нардепи зняти свої правки, або хоча б не так сильно на них наполягати, поки невідомо.

В цілому, на думку “Слуги народу”, закон повністю готовий. Його необхідно затвердити та призвести до дії. Що ж стосується депутатів, то вони прагнуть переконатися, що завдяки цьому закону люди не зможуть проводити різного роду маніпуляції. Наразі є багато способів, які допомагатимуть уникати таких ситуацій. Проте від усього вберегти себе неможливо. Тому перш ніж цей закон підтвердять та передадуть Президенту, депутати хочуть переконатись у його доцільності та правильності.

© 2020 monitoring-press

Мої відео