Жахливе потрапляння в колектор. Будьте обережні!

Жахливе потрапляння в колектор. Будьте обережні!
168253 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 25 січня до рятувальників міста Дніпра надійшло повідомлення про те, що чоловік потрапив до колектору. На місце, про яке повідомлялось одразу виїхала ціла бригада рятувальників, які повинні були допомогти чоловікові, який втрапив у халепу.

Прибувши на Шинну вулицю, вони виявили, що в колекторі дійсно перебував чоловік, який самостійно не міг вибратись звідти. 4 рятівники встановили, що 56-річний постраждалий знаходиться на 3-метровій глибині в колекторі. Потерпілий не міг самостійно вибратися через проблеми зі здоров'ям. Рятувальники за допомогою нош підняли чоловіка на поверхню і передали медикам. Зараз він перебуває у лікарні під пильним наглядом лікарів. Прогнози втішні. За останніми даними, життю чоловіка нічого не погрожує. Тож лікарі ще декілька днів будуть спостерігати за його станом здоров’я, після чого чоловіка відправлять додому.

Рятувальники звернулись до всіх мешканців Дніпра та попросили їх бути обережнішими. Адже інколи, дивлячись в телефон або просто спілкуючись, багато хто навіть не помічає небезпеку поряд із собою. Тож аби їм не доводилось рятувати вас зі скрутного положення будьте обережними. В деяких випадках жодна оперативність та швидка реакція не рятують людей від смерті.

А ми повідомляємо, що погода знову буде змінюватись. Сьогодні в Дніпрі буде сильний вітер із постійною зміною напрямку. Погода знову ставатиме набагато холоднішою. Тож зовсім скоро на нас знову чекатиме сніг та ожеледиця. Тому необхідно буде поводитися вдвічі обачніше. намагайтесь якомога менше виходити з дому під час хурделиці. А особливо обережними варто бути за кермом та переходячи дорогу. Адже все частішими стали випадки аварій на основних трасах Дніпра. Автівки заносить інколи через неуважність водіїв, інколи через те, що вони просто не можуть впоратись з ожеледицею. Тож краще триматись якомога далі від доріг.

© 2020 monitoring-press

Мої відео