Обережно! В Дніпрі під час руху загорілись дві автівки!

Обережно! В Дніпрі під час руху загорілись дві автівки!
63807 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області повідомила про страшну подію, яка трапилась вночі. Посеред мосту під час руху загорілася вантажівка Renault Magnum. Водій рухався за власним маршрутом, коли зрозумів, що загорілася вантажівка. Вантажівка почала горіти на з’їзді з Кайдацького мосту, в процесі руху. На щастя, водій швидко встиг зорієнтуватись. Займання почалось із моторного відсіку, після чого воно перекинулось в кабіну водія та причеп. Рятувальники приїхали через декілька хвилин, проте врятувати авто їм не вдалося. Наразі вони намагаються зрозуміти, що саме стало причиною пожежі. Коли стануть відомими всі деталі пожежі, вони повідомлять слідчі органи. Постраждалих та померлих в аварії немає.

Вчора вдень схожа ситуація трапилась в Кривому Розі. Приблизно о 10.50 недалеко від Сонячного, під час руху спалахнуло авто Chevrolet Aveo. Водій одразу ж зупинив авто та викликав пожежну службу. Вони швидко приїхали до місця скоєння пожежі. Коли загасили полум’я, виявилось, що місцем початку пожежі так само став моторний відсік. Пожежу вгамували за 15 хвилин, проте за цей час вона встигла пошкодити 0,5 метрів квадратних автівки. Чоловік залишився живий, проте зрозуміти, що саме трапилось і чому спалахнув мотор, він не може. Тож пожежники намагаються вияснити, що трапилось.

А ми нагадуємо, що нещодавно сталося ще декілька аварій, які не пов’язані із самозагорянням автівки. На Дніпровщині виявили фуру, яка застрягла просто посеред калюжі. Вона тривалий час стояла в багні, поки рятувальники не спромоглися її витягти. Крім того, частими стали аварії на зустрічних смугах та перехрестях. Багато водіїв, попри погодні умови все одно нехтують правилами дорожнього руху. Тож намагайтесь бути обережними.

© 2020 monitoring-press

Мої відео