Що обговорювали під час засідання Рада Церков та міжфракційне об’єднання парламентарів?

Що обговорювали під час засідання Рада Церков та міжфракційне об’єднання парламентарів?
146941 ПЕРЕГЛЯДІВ

28 січня проходила зустріч між Радою Церков та міжфракційним об’єднанням парламентарів. Останнім часом, після отримання Томасу, вони намагаються створити коло тісної взаємодії. Звісно, воно наразі лише розпочинає свою дію. Тож відносини є ще досить хиткими. Проте учасники засідання легко знайшли спільну мову. Тож хто та про що розмовляли під час засідання?

Як повідомили учасники засідання, Раду Церков представляли: Яків Дов, Маркос Оганесян та представники Української Православної Церкви Московського Патріархату, Всеукраїнського Союзу Церков євангельських християн-баптистів, Української Церкви Християн Віри Євангельської, Церкви адвентистів сьомого дня, Української християнської євангельської церкви та Духовного управління мусульман України.

З урахуванням інтересів кожної сторони вони намагались розв'язати питання стосовно Закону про Службу військового капеланства. Також на цьому засіданні лунала мова про медіа та обігу конопель. Вони також розмовляли про права та обов’язки церкви та парламенту у їхніх намаганнях об’єднати зусилля для покращення стану населення.

Та найбільшої уваги вони приділили питанням, які стосуються насильства, рівності прав та протидії насильству у будь-якому його прояві. Звісно, церква має певні звичаї, проте вони не визнають патріархату, який призводить до приниження прав та насилля в родині чи суспільстві. Служителі церкви переконані, що гендерна ідеологія не має жодних прав для того, щоб спричиняти насильство. Багато країн відмовились від бінарного поняття стать для того, щоб припинити всі гендерні розбіжності. Тож наша церква та влада наразі також намагаються якимсь чином врегулювати це питання.

© 2020 monitoring-press

Мої відео