Судові охоронці Рівненщини забезпечили безпеку розгляду резонансної справи: не дозволили пронести до суду пістолети, ніж, дерев’яні палиці Судові охоронці Рівненщини забезпечили безпеку розгляду резонансної справи: не дозволили пронести до суду пістолет

Судові охоронці Рівненщини забезпечили безпеку розгляду резонансної справи: не дозволили пронести до суду пістолети, ніж, дерев’яні палиці   Судові охоронці Рівненщини забезпечили безпеку розгляду резонансної справи: не дозволили пронести до суду пістолет
11170 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом 9-10 лютого колегія суддів Кузнецовського міського суду Рівненської області оголошувала вирок щодо чотирьох місцевих мешканців, які обвинувачувалися у скоєнні особливо тяжких злочинів: умисному вбивстві та незаконному поводженні зі зброєю.
Цей судовий процес викликав великий суспільний резонанс не тільки в Кузнецовську, а й у всій Рівненській області. Попри те, що Кузнецовський міський суд поки не перебуває під охороною Служби судової охорони, керівництво Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області відгукнулося на прохання голови суду щодо посилення охорони судової установи на час проведення цього резонансного процесу.
Протягом двох днів спецпризначенці Служби судової охорони здійснювали пропускний режим до судової установи, перевірку учасників судового процесу та відвідувачів на наявність заборонених предметів, забезпечували громадський порядок у залі судового засідання.
Побоювання керівництва суду щодо можливих порушень громадського порядку під час оголошення вироку обвинуваченим були не марні. За два дні судового процесу співробітники підрозділу швидкого реагування Рівненського територіального управління Служби судової охорони не дозволили пронести до приміщення суду три травматичні пістолети, ніж, дві дерев’яні палиці та балончик сльозогінного дії.
Крім того, судові охоронці припинили хуліганські дії містянина, який нецензурно висловлювався в приміщені суду. Працівники поліції, що прибули до суду на виклик судових охоронців, склали на лихослова адміністративні матеріали за статтею 173 КУпАП.


Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2020 monitoring-press

Мої відео