Пригрозив ножем та зґвалтував: в Кам’янському судять злочинця!

Пригрозив ножем та зґвалтував: в Кам’янському судять злочинця!
9328 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно до поліції Кам’янського звернулась дівчина 22 років. Вона розповіла про те, що її під страхом смерті зґвалтував дорослий чоловік. Силоміць він притяг жертву та погрожуючи ножем наніс багато тілесних ушкоджень, окрім насильства.

Поліція швидко відшукала 34-річного мешканця міста. Він визнав свою провину. Тож прокуратура вже встигла направити справу до суду. Під час затримання поліціянти виявили у чоловіка в авто вогнепальну зброю. За даними слідства, це був перероблений саморобним способом сигнальний пістолет "EKOL".

Зловмиснику виставляють порушення за ч. 1 ст. 152, ч. 1 ст. 125 та ч. 1 ст. 263 КК України (зґвалтування, умисне легке тілесне ушкодження та зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу). Йому загрожує позбавлення волі строком до 10 років. Проте це лише попередні дані. Хоч би що там було, та чоловік отримає по заслугах. В поліції слідкуватимуть за тим, щоб суд виніс справедливе рішення. Адже від того, що сталося, дівчині доведеться оговтуватись ще довго.

А ми повідомляємо, що в Дніпрі висунули обвинувачення судді Жовтневого суду. За версією правоохоронних органів, він був причетний до отримання хабаря в особливо великих розмірах, для того, аби винести неправдиве рішення. Але суд довелося перенести, адже адвокат звернувся до суду задля заміни прокурора. Попередній був надто упереджений, а це означає, що він не мав права розглядати цю справу. Суд вирішив задовольнити прохання адвоката та надати шанс іншому прокуророві представити сторону обвинувачення. Підсудному представили не тяжке обвинувачення. Його спіймали на отриманні хабаря в розмірі 10 тисяч доларів. За ці гроші він мав домовитись зі службовими особами про непритягнення до відповідальності.

© 2020 monitoring-press

Мої відео