Проблеми Усика в надважкій вазі та інші події зі світу професіонального боксу

Проблеми Усика в надважкій вазі та інші події зі світу професіонального боксу
29472 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чемпіон світу в надважкій вазі, володар поясу за версією WBC Тайсон Ф'юрі поділився своїми думками з приводу українського боксера, який був абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (перша важка вага – до 90,72 кілограма). Британський боксер сказав, що Усик відчував проблеми під час бою з Дереком Чісорою. Це є показником того, що в нашого боксера будуть значні проблеми в “королівському” дивізіоні професійного боксу.

На думку Тайсона Ф'юрі, Усику потрібно зустрітися з британцем Джойсом. Нагадуємо, що український боксер в непростому поєдинку здобув перемогу по очках над британцем Чісорою, який не входить в топ кращих бійців в надважкій вазі. Ф'юрі думає, що Дерек заслуговував перемогу, або в гіршому випадку нічию. “Циганський король” заявив: якщо Усик з такими труднощами пройшов Чісору, то як він буде битися з кращими боксерами елітного дивізіону?

Енді Руїз бажає зустрітися з Тайсоном Ф'юрі та Деонтейом Вайлдером. Мексиканський боксер хоче поповнити свою колекцію останнім поясом в надважкій вазі. Енді Руїз (33-2, 22 КО) повідомив, що для завоювання поясу він повинен зустрітися з віцечемпіоном за версією WBC Деонтейом Вайлдером (42-1-1, 41 КО) та володарем поясу Тайсоном Ф'юрі (30-0-1,21 КО). Мексиканець знає, що в Джошуа буде поєдинок з Ф'юрі, але йому потрібен зелений пояс WBC. Він сказав, що володів всіма поясами, крім цього.

А от абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес заявив, що хоче нокаутувати Девіса. Теофімо Андрес Лопес Рівера (17-0, 13 КО) розказав про його наступного суперника в легкій категорії. Він повідомив, що хотів провести поєдинок з Джервонтою Девісом та покласти його на лопатки. Багато хто оцінює шанси боксерів порівну. Говорять, що в порівнянні з іншими, в цьому поєдинку у суперників рівні шанси. Але боксер не довіряє цим прогнозам, він абсолютно впевнений у своїх силах. Теофімо запевнив, що глядачі будуть в захваті від цього поєдинку.







© 2020 monitoring-press

Мої відео