Визволителі: в Дніпрі рятувальники визволили цуценят

Визволителі: в Дніпрі рятувальники визволили цуценят
9364 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рятівники розповіли про те, як вчора рятували маленьких цуценят із “пастки”. За словами працівників, вони отримали повідомлення про те, що на вулиці Данила Галицького терміново потрібна їхня допомога. Небайдужий громадянин зателефонував їм приблизно о 10:22. За його словами двоє маленьких цуценят перебувають у замкненому підвалі, проте витягти їх звідти самотужки чоловік не може.

На виклик прибуло четверо рятівників. Вони встановили, що для того, щоб витягти тварин, необхідно спуститись на 2 метри, адже саме там і перебувають щенята. Використовуючи спеціальні матеріали, працівники відчинили покинутий підвал, після чого успішно витягли всіх цуциків. Їх передали чоловікові, який викликав рятівників. Працівники служби переконані, що він, як ніхто інший зможе потурбуватись про тварин.

А поки служба порятунку поралась з операцією по порятунку, поліція повідомила, що в Кропивницькій області нарешті відшукати жінку. Вона зникла понад 15 років тому та куди вона поділась, не знав ніхто. Тож тепер всі намагаються допомогти потерпілій повернутись до реального життя. Жінка зрозуміла неправильність свого вчинку і прагне спокутати провину.

© 2020 monitoring-press

Мої відео