Війна забирає із життя найкращих

Війна забирає із життя найкращих
19853 ПЕРЕГЛЯДІВ

На фронті ситуація загострилася 13 квітня 2021 року, згідно із міжнародними домовленостями, які не допомогли, отримана ще одна смерть військовослужбовця.
Домовленості від 22 липня 2020 року, не дотримані у рамках наявного конфлікту між Росією та Україною. Російська сторона здійснювала обстріл по українських позиціях із протитанкових станкових гранатометів та зброї, вони заборонені за Мінськими домовленостями.
Ворог перетнув кордон у Первомайську, вкинув гранату та на місці помер один військовослужбовець ЗСУ ще двох госпіталізовано до шпиталю.
Нас покидають найсильніші молоді люди, велика їм шана. Ситуація кожний день загострюється, потрібно шукати вихід.
Війна на сході України збройний конфлікт, розпочатий російськими загонами, які вторглися у квітні 2014 року на територію Донбасу після захоплення Росією Криму.
Надзвичайний стан на територіях Донбасу, вже триває 8 років, які саме дії виконанні ?
Скільки років втрачено, а життя не повернути. Тисячи смертей і хтось залишився без сім`ї, чоловіка, сина чи онука на одинці зі своїми проблемами та горем.
Україна повинна негайно приймяти міри щодо врегулювання конфлікту, а не чекати ще більшого розгортання війти.
Біль та втратити  ̶  це залишитися без своєї дитини, чоловіка, дружини, товарища, побратима чи друга, але вони залишаються в наших серцях на завжди.
Скільки людей повинно загинути, щоб вирішити проблему територій ?
Наснаги українським військовослужбовцям, бо невідомо коли все закінчиться, а то і взагалі розпочнеться сильніша агресія із сторони Російської Федерації.



Теги: Війна забирає із життя найкращих.

© 2020 monitoring-press

Мої відео