Літаючі машини та допомога екології. Найцікавіші новинки International Consumer Electronics Show

Літаючі машини та допомога екології.  Найцікавіші новинки International Consumer Electronics Show
76951 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щороку у Лас-Вегасі, штат Невада, США проводиться велика торговельна виставка побутової електроніки, 2021 рік не став виключенням, але конференція відбулася онлайн, тож кожний охочий мав змогу ознайомитися з новинками CES не виходячи з дому.
Не дивлячись на те, що конференція була онлайн, вона була традиційно насичена безліччю цікавих новинок у світі техніки.
Сьогодні хочу поділитися з вами найцікавішими пропозиціями від виробників, з рештою товарів можна ознайомитися на просторах Інтернету.
1. Lasso- Пристрій для побутової переробки сміття. Щороку збільшується кількість свідомих громадян, які турбується про навколишній світ, компанія Lasso підготувала новинку саме для них- пристрій для побутової переробки сміття. Він зроблений у вигляді компактного баку, який нагадує пральну машину. До баку можна поміщати відходи зі скла, пластику та паперу, головне перед цим повністю очистити їх від залишків їжі. Пристрій визначає тип сміття та можливості його переробки, якщо це неможливо, то повертає його назад. Пристрій подрібнюють відходи та оброблює їх паром, згодом вам прийде повідомлення на телефон і залишиться тільки замовити вивіз сміття. Бак суттєво скорочує час на сортування сміття та позбавляє обов‘язку часто виносити сміття. Пристрій дійсно гідний уваги, але є і значні мінуси, вартість такого баку $3500 та й у малогабаритній квартирі місця для нього не буде, адже він досить об‘ємний.
2. MaskFone - захисна маска з навушниками. Компанія Binatone представила багаторазову маску з вбудованою Bluetooth- гарнітурою та змінним фільтром PM2,5 з п’яти шаровою системою очистки. Завдяки цій масці, щоб поговорити по телефону більше не потрібно знімати, або відсувати її та при цьому руки вільні. Щоб випрати таку маску, потрібно лише від‘єднати гарнітуру. Ціна цього виробу порівняно невисока- $50, беручи до уваги довгий термін експлуатаціії.
3. General Motors- літаюче таксі. Майбутнє ближче, ніж нам здається. Цьогоріч компанія General Motors представила приголомшливу новинку- літаючі дрони, які зможуть перевозити одну людину- це аеро-таксі, яке буде пересуватися на невелику відстань зі швидкістю до 90 км за годину. Компанія показала у якому дизайні буде машина, але не показала детальних технічних характеристик і змовчала про дату випуску дрону.

© 2020 monitoring-press

Мої відео