Оксана Сальчук: На Рівненщині з початку року зареєстровано 33 громадських формувань.

Оксана Сальчук: На Рівненщині з початку року зареєстровано 33 громадських формувань.
49607 ПЕРЕГЛЯДІВ

Упродовж І кварталу 2021 року відділом державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Рівненській області Управління державної реєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) зареєстровано 33 громадських формувань, в тому числі 24 громадських об’єднань. Прийнято 8 рішень про відмову у державній реєстрації громадських формувань та 64 рішень про державну реєстрацію змін до відомостей про громадські формування. Зауважимо, що на Рівненщині прийнято 417 рішень про державну реєстрацію припинення громадських формувань.
У зв’язку із тимчасовими карантинними обмеженнями частина документів для проведення державної реєстрації громадських об’єднань та проведення попередньої правової експертизи подавалися дистанційно, через Он-лайн будинок юстиції. Відтак, у І кварталі цього року прийнято 6 пакетів документів через Он-лайн будинок юстиції. Нагадаємо, що сервіс доступний за посиланням: https://online.minjust.gov.ua.
«Наші працівники допомагають зробити так, аби процес державної реєстрації громадської організації був максимально спрощений та оперативний. Для цього Мін`юстом запроваджені сервіси, які дають можливість зробити це не виходячи із дому. Мова йде про Он-лайн будинок юстиції. За допомогою ресурсу можна, наприклад, зареєструвати громадську організацію зі статусом юридичної особи дистанційно» - зазначає Оксана Сальчук, заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів).
Тож якщо ви плануєте зареєструвати громадську організацію чи змінити відомості про неї, радимо попередньо проконсультуватися в телефонному режимі з працівниками відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань:
У Львівській області (032) 255-62-40;
у Рівненській області (0362) 64-26-02, 64-27-05;
у Волинській (0332) 78-46-69.
Усі необхідні документи, які передбачені законодавством, можна надсилати поштою за адресою:
33028, Рівненська область, м.Рівне, вул.Замкова, 29;
43001, Волинська область, м. Луцьк, вул. Володимирська, 1;
79040, Львівська область, м. Львів, вул. Городоцька, 299.
Бережіть своє здоров'я та дбайте про безпеку оточуючих, а ми залишаємось на зв’язку!

© 2020 monitoring-press

Мої відео