На Запоріжжі судитимуть військовослужбовця, який помстився знайомому за образи з дитинства

На Запоріжжі судитимуть військовослужбовця, який помстився знайомому за образи з дитинства
440910 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Запорізької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, до суду направлено обвинувальний акт стосовно військовослужбовця-контрактника однієї з військових частин Національної гвардії України в Запорізькій області за фактом вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, старший сержант 30.01.2021, перебуваючи на березі Каховського водосховища в с. Іванівка Запорізької області, під час конфлікту з громадянином наніс йому понад 20 ударів ножем в область грудної клітини та черевної порожнини, від чого потерпілий помер на місці події.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого управління Територіального управління ДБР, розташованого
у м. Мелітополі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: військовослужбовець,вбивство,контрактник,Запорізька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,обвинувальний акт,Запоріжжя

© 2020 monitoring-press

Мої відео