Поліцейські Київщини забезпечили публічний порядок та не допустили сутички на ринку «Столичний»

313497 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 24 травня, близько 6 години ранку на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на території ринку «Столичний» лунають вибухи.

На місце події терміново прибули наряд реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Бучанського районного управління поліції, вибухотехніки та спецпризначенці. Пізніше також надходили повідомлення про те, що близько 70 осіб в балаклавах проникли на територію ринку та намагаються спровокувати конфлікт.

Правоохоронці встановили, що невстановлені особи дійсно зайшли на територію ринку, оскільки в цей час приватні особи вчиняли виконавчі дії на даній території. Вибухотехніки оглянули місце події. Слідчі встановлюють можливі пошкодження та з’ясовують обставини інциденту. Завдяки злагодженим діям поліції, вдалося забезпечити дотримання публічного та запобігти фізичній сутичці.

Наразі поліція дбає про те, щоб дії кожної із сторін даного інциденту відбувалась в межах закону та не створювали ризиків ані для учасників події, ані для працівників ринку. Правоохоронці продовжують забезпечувати публічний порядок та безпеку працівників та відвідувачів ринку.

Поліцейські встановлюють осіб які знаходилися на території ринку без документів.

За фактом події на ринку «Столичний» поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 162 (Незаконне проникнення до житла чи до іншого володіння особи, незаконне проведення в них огляду чи обшуку, а так само незаконне виселення чи інші дії, що порушують недоторканність житла громадян) Кримінального кодексу України.

Теги: #поліція #поліціяКиївщини
Автор: МВС Київ

© 2020 monitoring-press

Мої відео