На Донеччині викрито двох жінок, які збували контрафактні цигарки без марок акцизного податку на суму понад 1,6 млн грн (ФОТО)

На Донеччині викрито двох жінок, які збували контрафактні цигарки без марок акцизного податку на суму понад 1,6 млн грн (ФОТО)
391389 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Волноваської окружної прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, а також збуту незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку (ч. 1 ст. 199 КК України).

 

                                                               



Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж 2020-2021 років дві мешканки смт. Володимирівка Волноваського району віком 47 та 49 років на ринку збували місцевим мешканцям контрафакті цигарки відомих брендів без марок акцизного податку за цінами нижче ринкових.



Правопорушниці купували тютюнові вироби сумнівної якості через одного із поштових перевізників у продавців з Львівської, Івано-Франківської, Одеської та Запорізької областей.

У ході проведення санкціонованого слідчим суддею обшуків за місцями мешкання фігуранток та транспортному засобі виявлено та вилучено 29 647 пачок сигарет без марок акцизного податку України на загальну суму понад 1,6 млн грн.

Наразі призначено низку експертиз. Встановлюються усі обставини злочинної діяльності та коло осіб, причетних до реалізації контрафакту.

Досудове розслідування здійснюється Волноваським РВП ГУНП у Донецькій області за оперативного супроводу Донецького прикордонного загону Держприкордонслужби та співробітників 2-го відділу УОЗ зон проведення АТО ГУ ДФС у Донецькій області.

© 2020 monitoring-press

Мої відео