Привітання командувача об'єднаних сил Збройних Сил України з Днем військ зв'язку

12999 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановні бойові друзі - воїни-зв'язківці!
Від імені особового складу Командування об'єднаних сил Збройних Сил України та себе особисто щиро вітаю Вас з Днем військ зв’язку!
Війська зв’язку є однією з найважливіших складових всього військового механізму. Завдання, які ставляться перед Вами сьогодні, відповідальні та складні. Вони вимагають від Вас високої організованості та дисципліни. Адже без зв'язку немає управління, а без управління немає перемоги. Саме на цьому постулаті виховуються воїни-зв’язківі.
Про зв'язок, як і про повітря згадують лише тоді, коли він зникає. Саме тому, від безперебійного зв’зку залежить мобільність та ефективність сучасного війська.
У наш час бойові дії розгортаються на дуже великих територіях, тож добре налагоджений зв'язок це запорука швидкої передачі даних, інформації та команд. А від цього залежить якісне виконання завдань, взаємодія підрозділів і, врешті, результат бою.
Ваша мужність та зразкове виконання військового обов'язку забезпечили ефективне функціонування системи управління в ході проведення як Антитерористичної операції, так і операції Об’єднаних сил.
В будь-яких умовах обстановки Ви завжди демонструєте злагодженість дій, точність, оперативність та надзвичайну відповідальність.
Сьогодні ми висловлюємо слова вдячності військовослужбовцям, ветеранам і працівникам військ зв’язку за високий професіоналізм та відданість обраній справі.
У цей святковий день бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, злагоди, добробуту, успіхів і наснаги!
Слава Україні!
Разом переможемо!
генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

© 2020 monitoring-press

Мої відео