У Новому році в ефірно-цифровому мовленні столиці відбулися деякі зміни трансляції телеканалів

У Новому році в ефірно-цифровому мовленні столиці відбулися деякі зміни трансляції телеканалів
22757 ПЕРЕГЛЯДІВ

У перші дні 2020 року в цифровому ефірі Києва відбулися зміни в трансляції телеканалів. Компанії «Експрес-інформ» і «Ера продакшн» - провайдери локальної цифри в столиці, самовільно змінили список трансльованих телеканалів. Про це в мережі повідомляють користувачі ефірного цифрового телебачення Києва.

 

З пакета цифрового ефірного ТБ компанії «Ера продакшн» (41 ДМВ) пішов телеканал «Плюсплюс» (1 січня почав мовлення в загальнонаціональній цифровій мережі). Він замінений тестовою таблицею і прописується як PROGRAM 5. З пакета цифрового ефірного ТБ компанії «Експрес-інформ» (43 ДМВ) пішли телеканали Niki Kids HD, Niki Juniors HD і Musicbox UA. Їх замінили телеканали Genuine TV (телемагазини), ОТV (музичний) і «24» (новини). Помітно, що два останніх телеканали вже ведуть мовлення в локальній цифрі Києва - в мультикомплексі «Ери продакшн».

 

Зміна списку доступних телеканалів компаніям «Експрес-інформ» і «Ера продакшн» повинні затвердити у Нацраді з питань телебачення і радіомовлення. Обидві компанії не погодили з регулятором зміну трансльованих телеканалів в своїх пакетах, останній раз це було в липні цього року. Подвійне мовлення одного телеканалу на одній території забороняється законодавством.

Автор: admin.monitoring

© 2020 monitoring-press

Мої відео